Automobile Bavaria Fest: Hagi si-a luat BMW Seria 7 Facelift

Continuand traditia mult asteptata de iubitorii brandului BMW, Automobile Bavaria Group a fost gazda evenimentului Bavaria Fest, un Oktoberfest in cel mai pur stil bavarez: noutati auto si moto, multe vedete admiratoare ale brandului BMW, muzica buna si o petrecere cu meniu traditional. Evenimentul a avut loc sambata, 29 septembrie, in intervalul orar 10:00-18:00, in showroom-ul Automobile Bavaria din Bucuresti, soseaua Bucuresti-Ploiesti nr.53A.

Alteta Sa Regala Nicolae, Principe al Romaniei a onorat cu prezenta Sa evenimentul Bavaria Fest. Crescut in Marea Britanie, Altetea Sa Regala Nicolae a ales sa conduca o masina britanica inconfundabila: Mini Cooper S, un cavaler in armura stralucitoare, oferit de catre Automobile Bavaria. Modelul pe care Alteta Sa il conduce are transmisie automata Steptronic, motor 1,6 cmc, 184 cp, si atinge viteza maxima 228 km/ora; cu o valoare de aprox. 32,500 euro. Acest automobil a fost oferit de Automobile Bavaria in calitate de Furnizor al Casei Regale. In acest moment Majestatea Sa Regele Mihai I conduce un autoturism BMW 730d, oferit de Automobile Bavaria, cu ocazia Zilei Regalitatii, la 1 Mai 2012.

Gheoghe Hagi este incepand de sambata, 29 septembrie, primul posesor din Romania al noului BMW Seria 7 LCI (life cycle improvement), autoturismul perfect pentru cei care au obtinut tot ce si-au dorit, insa vor mai mult. Lansat in cadrul Bavaria Fest, autoturismul reuneste cea mai inalta tehnologie in domeniu, performanta de varf, dublate de eficienta si confort intr-o forma de elita. Modelul ales de Gica Hagi este 740d xDrive, cu motor de 3 litri diesel, tractiune integrala xDrive, cu 313 cp, viteza maxima 250 km/h; care poate atinge viteza de 100 km/h in 5,4s. Valoarea acestuia cu taxe incluse este de 105.000 euro.

M-a atras in primul rand stilul inconfundabil si calitatea BMW. Este eleganta si imi ofera confortul si siguranta ideala pentru familia mea. Este exploziva asa cum eram in tinerete si puternica, perfecta pentru un barbat matur, cu familie, asa cum sunt acum.‘, a declarat Gica Hagi.

Pentru a pleca la volanul automobilului lansat in Romania sambata, 29 septembrie, Hagi a optat pentru un buy-back in cadrul programului BMW Premium Selection, cedand in schimbul acestuia automobilul BMW 750Li detinut anterior. Acesta va fi oferit spre vanzare incepand de luni, 1 octombrie, in cadrul programului sus amintit.

Cu ocazia Bavaria Fest au fost prezentate peste 50 autoturisme rulate incluse in programul BMW Premium Selection, care aniverseaza 1 an de la lansare. Acest program dedicat comercializarii automobilelor rulate impune noi standarde pe piata romaneasca, cum sunt testarea 360 grade, istoricul certificat, finantare si asistenta rutiera.

La Bavaria Fest, Automobile Bavaria a dat startul sezonului de toamna cu o o serie de lansari mult asteptate, in cadrul conceptului denumit BMW Multilaunch 2012: BMW Seria 7 LCI, BMW X6 LCI si BMW X1 Sport Line si xLine, Seria 1 cu 3 usi si Seria 3 Touring.

Printre invitatii care au admirat autoturismele lansate de Automobile Bavaria s-au numarat: Andreea Esca si Alexandre Eram impreuna cu familia, Amalia Nastase, familia Hurezeanu, Mircea Dinescu, Adrian Ilie, Cornel Nistorescu.

Adaugă un comentariu