BCR lansează un serviciu de car sharing 100% electric

Banca Comercială Română (BCR) lansează oficial eGo, primul serviciul de car sharing 100% electric din București, oferit de o bancă.

Serviciul eGo este accesibil printr-o aplicație dedicată, care permite localizarea și rezervarea autoturismelor, în timp ce cheia mașinii este înlocuită exclusiv de cardul bancar contactless BCR.

Pentru a putea beneficia de serviciul BCR eGo, utilizatorii din București trebuie să aibă un card contactless emis de BCR şi să instaleze aplicația BCR eGo disponibilă pentru Android  și iOS.

În aplicația BCR eGO, utilizatorii vor putea localiza și rezerva mașina cea mai apropiată de locația în care se află. De asemenea, vor putea vedea care este gradul de încărcare al fiecărui autovehicul electric și, mai ales, unde pot găsi stațiile de încărcare.

Cât costă?

Utilizatorii pot ridica și lăsa mașinile în orice punct al Bucureștiului, dar există totuși recomandarea de a fi parcate într-o zona predefinită (zona centrală și de nord a Bucureștiului). Clienții care vor lăsa mașinile conectate la una dintre stațiile de încărcare disponibile vor beneficia de bonusuri suplimentare.

Planurile tarifare pentru utilizarea serviciului BCR eGO pot fi consultate prin aplicație; acestea vor varia in functie de alegerea unor pachete predefinite ( retail, corporate). Tariful de baza pentru clientii retail BCR va fi 10 lei „pornirea’ (cost fix per cursa) plus 0,4 lei/minut tva inclus, putând fi cumpărate segmente de câte jumătate de ora.

Şi la Iaşi funcţionează un serviciu de car sharing 100% electric. Denumit  CABY va beneficia şi de o rețea propii de stații de încărcare a mașinilor realizată în parteneriat cu E.ON.

 

Adaugă un comentariu