Ce noi beneficii promite Uber șoferilor cu rating mare

Uber propune o serie de beneficii șoferilor colaboratori al căror profesionalism este reflectat în numărul de stele de rating. Iată care sunt acestea.

Citește și:

Uber Comfort ajunge în România. Iată ce aduce noua opțiune

Uber nu va mai lua pasageri fără mască de protecție

Dacă folosești Uber, e bine să știi că de acum vei putea fi penalizat. Iată pedepsele

Uber România a anunțat debutul și la noi în țară a programului Uber Pro, prin care șoferii se bucură de o serie de beneficii tangențiale cu activitatea lor.

Spre exemplu, un șofer care aderă la Uber Pro poate beneficia de reduceri de 10-30% la benzinăriile MOL (atât pentru combustibili cât și pentru serviciile de spălare a mașinii) dar și de asigurări auto obligatorii cu 20% mai ieftine, mulțumită parteneriatului încheiat între Uber și Marsh.

Sistemul de recompensare este structurat pe patru niveluri: Blue, Gold, Platinum și Diamond. Odată înscris în program, pornești de la nivelul Blue. Pentru a progresa la nivelurile superioare (care vin cu beneficii mai mari), șoferii trebuie să aibă un rating minim de 4.85 și o rată scăzută a curselor anulate. Trecerea la un nivel superior nu se face mai repede de 3 luni, timp în care șoferii primesc câte un punct pentru fiecare cursă și câte trei puncte fiecare cursă desfășurată în orele de vârf.

Un alt beneficiu al Uber Pro este opțiunea „Du-mă înapoi în zone aglomerate’, care va ghida șoferii către zonele cu cerere ridicată; șoferii Uber Pro vor primi și informații suplimentare despre cursă (durată, distanță) înainte de a o accepta.

Adaugă un comentariu