Bentley Bentayga vine cu cea mai scumpă opțiune din lume: un ceas de bord de 150.000 de lire

Bentley Bentayga nu este pentru oricine. Primul SUV lansat de Bentley, botezat Bentayga, s-a vândut ca pâinea caldă. Mașina are un preț de pornire de aproximativ 200.000 de euro, dar are unele opțiuni care ajung chiar și până la 150.000 de lire, așa cum este un ceas de bord.

Ceasul Breitling Tourbillon poate fi încastrat în bord la cererea clientului și are un complex mecanism automatic. Turnat în aur masiv alb, ceasul are un design spectaculos și opt diamante bătute în dreptul anumitor ore.

Acest ceas costă 150.000 de lire, aproape cât prețul de pornire al lui Bentley Bentayga.(160.200 de lire). Presa din Marea Britanie scrie că la acești bani îți poți cumpăra un Audi R8 nou-nouț.

bentley

Cine își dorește un Bentley Bentayga, ar trebui să se miște repede întrucât lista de comenzi pe 2016 e deja plină. Astfel, nimeni dintre cei care nu l-a comandat încă, nu va putea avea SUV-ul în garaj mai devreme de 2017. Conform producătorilor, primul exemplar va intra în posesia Majestății Sale Regina Elisabeta a Angliei.

 

Adaugă un comentariu

Articole similare