Bentley pregătește un nou vârf de gamă. Va fi prezentat pe 10 mai

Brandul de lux din Crewe a publicat o imagine teaser care anunță lansarea unui nou model de top. Următorul model Bentley va fi prezentat oficial în data de 10 mai.

După cum era de așteptat, constructorul nu a oferit prea multe detalii care să însoțească imaginea teaser. În imagine avem un panou de ușă îmbrăcat în piele fină pus în valoare de un sistem avansat de iluminare ambientală. Deocamdată, nu avem informația dacă panoul de ușă aparține unui SUV sau a unui sedan de clasă mare, cel din urmă fiind un posibil înlocuitor pentru Bentley Mulsanne, model a cărui producție a încetat în 2020.

Producătorul a anunțat că acesta va fi al cincilea model din gama actuală: “Designerii, inginerii și manufacturierii companiei au atins noi culmi în ceea ce privește luxul, tehnologia și performanța, într-un mod pe care doar Bentley îl poate livra. Cu o extra dimensiune a bunăstării la bord, modelul va reprezenta noul vârf de gamă și își va purta pasagerii într-un confort absolut, oferit capabilități nemaiîntâlnite până acum la modelele precedente din portofoliu”, au declarat oficialii Bentley în comunicatul oficial.

Un alt lucru pe care nu îl cunoaștem apropo de viitoarea navă-amiral din gama Bentley este sistemul de propulsie. Așa cum Rolls-Royce lucrează la un viitor model electric, și producătorul din Crewe ne poate surprinde cu un model sustenabil.

Adaugă un comentariu