Blestemul mașinii lui James Dean. Realitate sau imaginație?

Pe data de 30 septembrie 1955, James Dean și-a pierdut viața dupa ce autoturismul sau Porsche Spyder 550, în care se afla împreună cu mecanicul Rolf Weutherich, s-a ciocnit cu o altă masina pe o autostradă din California. Actorul a murit în drum spre spital din cauza rănilor la nivelul gâtului.

O serie de coincidențe bizare ulterioare au făcut să se spună despre modelul Porsche Spyder 550 că ar fi fost blestemat. În momentul în care supercarul era ridicat de la locul accidentului, o neatenție a făcut ca motorul să cadă și să-l strivească pe unul dintre mecanici.

Ulterior, motorul a fost cumpărat de un medic ce l-a montat pe propria mașină de curse. În mod hilar, acesta a decedat la scurt timp într-un accident de mașină.

5 celebrități de la ei care au murit în accidente de mașină

Automobilul în care și-a pierdut viața celebrul actor a fost reparat câțiva ani mai târziu și garajul în care se făceau modificările a luat foc. Peste câteva luni, mașina a fost expusă în Sacramento, dar a căzut de pe postament rănind grav un adolescent.

De ani buni, mașina în care și-a găsit sfârșitul starul James Dean a dispărut, cel mai probabil fiind furată. Să fi fost automobilul blestemat?

james_dean_porsche

Foto: hollywoodreporter.com

Adaugă un comentariu

Articole similare