BMW izbit in plin de un camion. Video cu momentul impactului

Un accident grav a avut loc joi dupa-amiaza în apropierea localitatii hunedorene Mintia. Un BMW condus de un cetăţean bulgar venea cu viteză mare dinspre Arad spre Deva.

De teama sa nu loveasca autoturismul din fata sa, dar si speriat, probabil, de un altul care astepta sa intre in drumul principal de pe unul secundar, soferul a tras brusc de volan stanga si a intrat de-a curmezisul pe contrasens, moment in care a fost izbit in plin de o autoutilitara.

Citeşte şi

O șoferiță acuză: Am plătit pentru 50 litri de benzină, deși rezervorul mașinii are doar 45

Țeapă pe autostradă! Cum îi păcălesc hoții pe șoferi, în drum spre Constanța

 

„In data de 08.08.2019, în jurul orei 14:30, un barbat in varsta de 26 de ani, cetatean bulgar, in timp ce conducea un autoturism pe DN 7, in localitatea Mintia, din directia Arad spre Deva, a patruns pe sensul opus de mers, unde a intrat in coliziune cu o autoutilitara care circula regulamentar si care era condusa de un barbat de 48 de ani, din municipiul Arad. In urma evenimentului rutier a rezultat ranirea usoara a conducatorului autoturismului’, a declarat pentru ziardehunedoara.ro, Bogdan Nitu, purtator de cuvant al IPJ Hunedoara.

Accidentul a fost surprins de camera video instalata pe bordul autocamionului. Iată momentul accidentului:

Sursa: https://www.opiniatimisoarei.ro

taguri
    Adrian says:

    BMW-ul se pare ca nu a pastrat distanta corespunzatoare si atunci cand si-a dat seama ca nu mai poate opri a incercat sa-l evite dar a iesit pe contrasens. Si acolo … ghinion … era un TIR Mercedes.

    John says:

    Dc e prost poata sa si moara. Pacat ca a produs pagube camionului. Pacat de camion nu de prost. Asa este unde nu e disciplina…

Adaugă un comentariu