BMW M235i “Drift Mob” – Proiect pornit de la o echipa condusa de un roman

Sper ca va mai amintiti de drift mob-ul pregatit de BMW in Cape Town.

In capitala legislativa a Africii de Sud au fost prezenti cinci cascadori de exeptie de la Hollywood alaturi de coordonatorul Mic Rodgers, cel care a lucrat si la franciza Furios si Iute.

Dar ideea acestui drfit mob a plecat de la echipa condusa de romanul Thomas Ebner, product manager BMW Seria 2.

“Este, de fapt, unul din multele proiecte pe care le gandisem pentru promovarea Seria 2 Coupe la lansare. Am vrut sa aratam abilitatile dinamice modelului care se bazeaza pe un concept sportiv perfect: tractiune spate, distribuirea maselor intre punti in raport 50:50, caroserie foarte rigida, directie precisa si propulsorul cu tehnologia premiata BMW TwinPower Turbo. In acelasi timp, cred ca am putut sa dovedim cat de distriactiva este o asemnea masina, cat de autentica este placerea de a conduce la BMW Seria 2 Coupe”, a declarat Thomas Ebner.

Vezi aici drift mob-ul pregatit de BMW in Cape Town.

“Coregrafia pe care o vedem este realizata de unii din cei mai buni piloti de drift din lume si ne bucuram ca au fost alaturi de noi si s-au simtit asa de bine. Dar Seria 2 Coupe ofera multa distractie si o experienta sportiva in mainile oricarui sofer. Pe scurt, BMW Seria 2 Coupe se conduce excelent si noi am vrut sa demonstram asta intr-un mod spectaculos,’ a completat Ebner.

Adaugă un comentariu