Despre BMW Photo Camp 2022 vom spune că a fost un fel de challenge pur creativ, lipsit de tensiune. Nu și de miză, desigur!

Nu ar fi pentru prima oară când BMW invită fotografi profesioniști bine-cunoscuți din media cu profil auto din România la așa-numitul BMW Photo Camp pentru a-și etala și ascuți abilitățile. Anul acesta shooting-urile au avut loc la Sibiu și prin împrejurimi, plus o vizită la Brașov, la Engage Egineering (cei care au grijă ca MIMI Racing să fie în formă maximă la fiecare participare competițională).

Fotografii auto profesioniști care au dat curs invitației venite din partea BMW sunt Ramona Copil, Adrian Cobzaşu, Mihai Dăscălescu, Ciprian Mihai, Bogdan Paraschiv şi Dragoş Savu. Vă invităm să priviți lucrările lor de la BMW Photo Camp 2022 în galeria alăturată acestui articol. Expoziția care a avut loc în septembrie la Galeria Galateca a inclus numai câte șase imagini de la fiecare participant, însă AUTO BILD a conisderat că toate imaginile pe care cei șase le-au înaintat după zilele desfășurării pe teren a ediției 2022 BMW Photo Camp sunt remarcabile și merită categoric să fie văzute.

Proiectul a fost organizat ca o experienţă de mai multe zile în care unii din cei mai buni reprezentanţi din lumea fotografiei auto au explorat modelele mărcii şi le-au interpretat din perspective şi stiluri foarte personale. La #BMWPhotoCamp au fost prezentate şase faţete foarte diferite ale mărcii. BMW iX M60 este modelul de avangardă, în egală măsură eficient, cu emisii locale zero, construit cu grijă pentru mediu, dar şi capabil de performanţe dinamice remarcabile, dispunând de cel mai puternic sistem de propulsie care a echipat vreodată un model BMW – cu un vârf de 619 CP şi 1.100 Nm. BMW Seria 4, expresia sportivităţii mărcii, s-a regăsit în toate formele în care este disponibilă: de la clasicul BMW Seria 4 Gran Coupé la versiunea electrică BMW i4 şi ultrasportivul BMW M4 Coupé. A treia propunere de subiect a fost cea mai populară gamă de modele a mărcii, emblematicele BMW X5 şi BMW X6.

Adaugă un comentariu

Articole similare