BMW – Premierele pregătite pentru Geneva

BMW a anunțat premierele pregătite pentru Salonul Auto de la Geneva, eveniment care își va deschide porțile pentru jurnaliști pe 1 martie.

În centrul atenției o să fie proaspătul BMW M760Li. Noul vârf de gamă al bavarezilor folosește unitatea V12 biturbo de 6,6 litri care produce 600 CP și 800 Nm. Cuplat la cutia cu opt rapoarte, modelul german accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 3,9 secunde.

Tot la Geneva, vizitatorii vor putea admira produsele vaste oferite de BMW M Performance. În centrul atenției o să fie proaspătul BMW M2 Coupe, cel mai mic M al gamei bavareze. În domeniul tehnologiei, BMW va aduce în Elveția serviciul On-Street Parking Informațion. Acesta utilizează potenţialul automobilelor conectate şi un algoritm special pentru a te îndruma către locurile de parcare libere. Sistemul monitorizează automobilele care părăsesc şi accesează locurile de parcare şi astfel sunt identificate zone urbane unde există o posibilitate ridicată de a identific locuri de parcare.

Am păstrat pentru final proiectul BMW i8 Protonic Red Edition. Acesta vine să arate publicului o serie de elemente de personalizare și este dotat cu echipamente exclusive. Cu detalii complete despre BMW i8 Protonic Red Edition vom reveni după debutul din cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Adaugă un comentariu