BMW Seria 1 Sedan – Poze neoficiale și detalii cu modelul destinat exclusiv pieței din China

BMW se pregătește să lanseze versiunea sedan a lui Seria 1. Modelul vizează în special piața din China, însă nu este exclus să-l vedem și în alte zone unde activează producătorul german.

Noul BMW Seria 1 Sedan va fi lansat în cadrul Salonul Auto de la Guangzhou și va fi produs tot în China. Dar, conform primelor zvonuri, Brazilia ar putea fi cea de-a doua piață unde sedanul de clasă compactă ar putea ajunge în perioada imediat următoare.

Noul BMW Seria 1 Sedan va avea la bază aceeași platformă cu tracțiune față, arhitectură folosită în prezent de X1 și Seria 2 Active Tourer. Modelul german măsoară 4,45 de metri lungime, 1,8 metri lățime și are o înălțime de 1,44 metri. Ampatamentul măsoară și el 2,67 de metri, valoare pe care o putem traduce ușor în spațiu suficient pentru toți pasagerii.

2017-bmw-seria-1-sedan-1

Sub capotă, BMW Seria 1 Sedan va sosi cu trei unități pe benzină: 118i (136 CP), 120i (192 CP) și 125i (231 CP). Cu detalii și imagini oficiale vom reveni după debutul lui Seria 1 Sedan în cadrul evenimentului de la Guangzhou.

Via | IAB