Generațiile viitoare BMW Seria 5 și X1 vor avea și versiuni electrice

BMW a anunțat că până în 2023 gama de oferte pentru BMW Seria 5 și X1 va fi completată și de versiuni electrice ale respectivelor modele.

Citește și:

BMW X7 Dark Shadow Edition, limitat la 500 de unități, este disponibil și în România

BMW iX3 are prețuri în România care pleacă de la 67.600 €

BMW Seria 3 Cabrio: 7.000 de euro! Și e o valoare sigură

BMW și-a propus ca, prin strategia Power of Choice, să ofere clienților o gamă vastă de opțiuni de motorizare, care să se preteze tuturor nevoilor clientelei.

Astfel, SUV-ul de clasă medie X3 a devenit primul model din gama bavarezilor care să fie disponibil cu motorizări diesel, pe benzină, plug-in hybrid și electric (prin modelul iX3). Acum, BMW a promis că acestuia i se vor alătura, până la finalul lui 2023, și limuzina de clasă mare Seria 5, dar și SUV-ul compact X1. În acest moment, modelele menționate pot fi cumpărate cu motorizări pe benzină, diesel și plug-in hybrid.

Sigur, expansiunea gamei nu se rezumă la acestea: acum patru ani, BMW a promis că până în 2023 (inclusiv) va oferi clienților 25 de modele electrificate (hibrid, plug-in hybrid, electric), dintre care 13 vor fi pur electrice. Recent, producătorul a confirmat că și BMW Seria 7 se va înscrie în strategia Power of Choice, primind astfel o versiune electrică. Sedanul de clasă medie Seria 3 a fost deja surprins în teste, în versiune electrică.

Adaugă un comentariu