BMW va colabora cu Delphi alături de Intel și Mobileye pentru platformele de conducere autonome

BMW Group, Intel şi Mobileye şi-au anunţat intenţia de a coopta Delphi ca partener de dezvoltare şi integrator de sisteme în platforma de ultimă oră pentru condus autonom. Cei patru parteneri intenţionează să implementeze în comun un model de colaborare pentru a furniza şi a scala soluţiile dezvoltate într-o industrie auto mai largă a producătorilor de echipamente originale şi, eventual, în alte industrii.

Delphi a oferit deja BMW Group o platformă de calcul pentru prototipuri şi lucrează împreună cu Intel şi Mobileye în domeniile percepţiei, fuziunii senzorilor şi tehnicii de calcul de înaltă performanţă pentru condusul autonom.
În iulie 2016, BMW Group, Intel şi Mobileye au anunţat că îşi unesc forţele pentru ca automobilele autonome să devină realitate şi colaborează pentru a aduce soluţii de condus semiautonom şi autonom în producţia de serie până în 2021. De atunci, partenerii de colaborare au dezvoltat o arhitectură scalabilă care poate fi adoptată de alţi dezvoltatori şi constructori auto pentru a realiza modele de ultimă oră şi pentru a crea mărci diferenţiate.

Un rol important pentru Delphi va fi integrarea soluţiei furnizată de BMW Group, Intel şi Mobileye în arhitecturile de automobile OEM. Suplimentar, Delphi ar putea furniza componentele hardware necesare precum senzorii, dar şi eforturi specifice de personalizare şi aplicaţii pentru diferenţiere.

taguri
Adaugă un comentariu