Club pe roți: boxele acestui Hummer se aud de la 5 km distanță

Un american și-a tunat mașina personală până în punctul în care aceasta a încetat să mai fie mașină, devenind în schimb un club pe roți.

Discoteca mobilă este vedeta unui nou episod al emisiunii Ridiculous Rides, produsă de Barcroft Cars. Lucrarea îi aparține lui Rafael Capone, proprietarul unui studio de înregistrări din statul Atlanta numit „Soul Asylum’. Aceeași poreclă i-a atribuit-o și Hummer-ului său.

Dacă reprezentanții Guinness l-ar vizita pe Capone, sunt șanse mari să îi ofere un loc în Cartea Recordurilor, pentru conceperea celui mai zgomotos Hummer H2 din lume. „Mamutul’ este dotat cu 86 de boxe, 11 amplificatoare și un mixer audio profesional care îmbină aceste elemente pentru un efect cutremurător. Literalmente.

 

Citește și…

Accidentele rutiere: pierderi enorme pentru statul român

VIDEO: Ce scrie pe airbag-urile Dacia

Mick Schumacher a semnat cu Ferrari

De ce șoselele nu crapă de frig în țările dezvoltate

Ce mașină conduce Cristi Borcea după ce a a ieșit din închisoare

Record mondial: cum arată cea mai lungă mașină construită vreodată

Românii nu învață pentru examenul auto

VIDEO: Șoferul unui Logan plătește scump o depășire prin dreapta

 

Bărbatul își expune creația la toate competițiile posibile din Atlanta și nu dezamăgește vreodată. A acordat aspectului vizual tot atâta atenție cât sistemului audio, presărând leduri oriunde găsea loc. Având în vedere că deține un studio de înregistrări, acest Hummer poate fi considerat mascota brandului, un mod excelent de a câștiga notorietate.

Rafael Capone spune că a primit plângeri pentru tulburarea liniștii publice chiar și de la vecini care locuiesc la 5 km de el. La așa distanță, cu greu pot fi numiți „vecini’. Americanul povestește că, într-un weekend în care își testa sistemul audio pentru o viitoare competiție, s-a trezit cu un polițist alături. Ofițerul i-ar fi spus: „Eram la 2,5 mile (n.r. 4 km) de-aici și am urmărit sunetul ca să ajung la tine’. Când a văzut opera lui Capone, polițistul a devenit brusc înțelegător. I-a oferit 15 minute să finalizeze pregătirile și i-a urat succes la concurs.

Episodul din „Ridiculous Rides’ poate fi urmărit integral în continuare:

Adaugă un comentariu