Break-ul Clasei C va fi disponibil din septembrie. Primele imagini si informatii oficiale

Mercedes a publicat primele informatii despre break-ul Clasei C, care va fi lansat in septembrie. A doua versiune de caroserie a gamei aduce o versatilitate imbunatatita si echipamente inedite in gama Mercedes.

Mercedes Clasa C Estate are o lungime exterioara de 4,70 metri si un ampatament de 2,84 metri, fiind mai mare cu 10 cm, respectiv 8 cm decat modelul anterior. Cresterea in dimensiuni este reflectata in special de spatiul mai generos oferit pasagerilor din spate (+45 mm fata de modelul anterior). Portbagajul este, de asemenea, mai \nc`p`tor, putand inghiti intre 490 litri si 1.510 litri, cu 5 si, respectiv, 10 litri mai mult decat predecesorul.

Modularitatea a fost imbunatatita prin adoptarea unei banchete al carei spatar se pliaza in sistem 40:20:40, fata de cel 40:60 al modelului anterior. Optional, functionalitatea break-ului Clasei C poate fi extinsa prin configurarea unui sistem electric de rabatare a banchetei, precum si a pachetelor Easy Pack (hayon actionat electric) si Hands-Free Access, care permite deschiderea si inchiderea hayonului prin miscarea piciorului in zona spoilerului spate.

Ca noutati in zona motorizarilor, Clasa C va primi in curand noi unitati BlueDirect pe benzina, inclusiv una cu sase cilindri, precum si un diesel de mica cilindree. Ulterior, doua motorizari hibride vor completa gama – C 300 BlueTec Hybrid, pe baza motorizarii diesel (204 CP + 27 CP electric) si C 350 Hybrid avand un motor termic pe benzina de 211 CP si unul electric de 68 CP.

In premiera, Mercedes va oferi odata cu lansarea Clasei C Estate pachetul de servicii Mercedes connect me, care va permite accesarea prin internet a masinii pentru a afla nivelul de combustibil din rezervor sau pentru a actiona sistemul de incalzire auxiliara.

Adaugă un comentariu