Toyota se pregătește să intre în segmentul ultra-luxury SUV. Noul model din gamă va purta numele de Century SUV

Niponii de la Toyota vor să pătrundă în segmentul ultra-luxury pe plan SUV. Modelul care va fi prezentat în data de 6 septembrie 2023 poartă numele de Century SUV și vine ca o continuare firească în gamă pentru luxosul model Century.

Dacă este să ne luăm după imaginea teaser, viitorul model Toyota Century SUV ar putea fi un rival direct pentru modele consacrate în acest segment și anume Bentley Bentayga sau Rolls-Royce Cullinan.

În imagine apare partea din lateral-spate a mașinii, iar stopurile pe două niveluri și liniile lungi, clare și individuale de pe lateral evocă un spirit luxos. Mai mult decât atât, mâna domnului cu mănușă albă care deschide portiera din spate, ne asigură de faptul că accentul a fost pus pe confortul persoanelor care călătoresc în rândul doi.

Deocamdată, Toyota nu a dezvăluit informații cu privire la platforma utilizată de acest nou model sau de eventualele propulsoare pe care le va utiliza. Dar dacă ne uităm la versiunea sedan, model care se află acum la cea de-a treia generație, Toyota folosește în prezent un sistem hibrid care are la bază un motor V8 de cinci litri.

Adaugă un comentariu