Britanicii explorează un segment necartografiat lansând MINI Countryman Cooper S ALL4 Uncharted Edition.

Vorbim aici despre marca MINI (știți, desigur – acele hot-hatch-uri englezești cu gabarit minimalist, design în spirit premium-retro-exlclusivist și tehnică modernă purtând amprentă sportivă). Cât de mult se îndepărtează de la ideea MINI originală un crossover-SUV cu patru portiere, tracțiune integrală și motorizare de 178 CP? Evident, total. Ca să fie siguri că nu ne plictisim, britanicii propun acum ceva și mai „outrageous', pe care l-au numit MINI Countryman Cooper S ALL4 Uncharted Edition.

Toate specificațiile mașinii sunt departe de a fi asociabile sugestiei de „mini': cilindreea de 1,6 litri este chiar măricică în zilele noastre, tenta premium este clară, iar dimensiunile de gabarit corespund, eventual, dimensionării entry-level pentru clasa compactă. Deoarece avem de-a face cu un crossover-SUV, totuși, garda la sol este mai degrabă „mini': 149 mm.

Ca atare, acest delicios MINI Countryman Cooper S ALL4 Uncharted Edition este dedicat preponderent unor explorări interactive emoționale ale relațiilor om-mașină și nu incursiunilor tipice în zone gen „uncharted territory'. În fine, dacă respectivul teritoriu necartografiat are softroad de calitate, macadam fin, nisip dens și alte feluri plane de sol cu aderență redusă, acolo vei descoperi distracția maximă în materie de pilotaj sportiv al „integralei' MINI Countryman Cooper S ALL4 Uncharted Edition.

În viața de zi cu zi, personalitatea lui MINI Countryman Cooper S ALL4 Uncharted Edition se face remarcată prin caroseria în două nuanțe, detaliile cu accente oranj care include cuvântul „uncharted', calitatea de excepție a fabricației și prestațiile dinamice impresionante.

Adaugă un comentariu

Articole similare