Broscuta se descopera: VW Beetle Cabrio

Asteptat la Salonul Auto de la Paris, noul VW Beetle Cabrio a ratat intalnirea cu publicul european, primele poze si informatii oficiale fiind publicate abia astazi.

Noul Beetle Cabrio va fi echipat cu un pavilion amovibil textil, actionat electric. Operatiunile de pliere/depliere ale plafonului dureaza doar 10 secunde si pot fi realizate si in mers, pana la viteze de maximum 48 km/h. Dupa rabatare, acoperisul poate fi mascat de o husa speciala. Aceasta nu are doar rol de protectie, imbunatatind si aerodinamica, totul pentru o rulare mai lina la viteze de croaziera.

Clientii vor avea la dispozitie trei motoare pe benzina (1.2 TSI/105 CP, 1.4 TSI/160 CP, 2.0 TSI/200 CP) si doua dieseluri (1.6 TDI/105 CP, 2.0 TDI/140 CP), disponibile si in versiuni Bluemotion. Optional se ofera o cutie DSG cu sase rapoarte.

Portbagajul ofera un volum de 225 litri, capacitatea de incarcare fiind redusa cu 85 litri fata de versiunea coupe. Beetle Cabrio poate acomoda patru pasageri, protectia acestora fiind asigurata de o baterie completa de airbaguri, inclusiv cap/torace si de o pereche de bare de protectie retractabile, situate in spatele locurilor din spate, care se ridica automat in cazul unui accident.

 

Adaugă un comentariu