Oficial – Bugatti Vision Gran Turismo

Update: Bugatti a publicat primele poze oficiale cu conceptul Vision Gran Turismo. Prototipul virtual pregătit de oficialii din Molsheim reprezintă un tribut adus istoriei scrise în motorsport.

bugatti vision gran turismo (1)

————

1.09.2015

Update: Bugatti a revenit cu două imagini teaser noi cu viitorul concept Vision Gran Turismo. Acesta va fi disponibil tuturor posesorilor jocului video Gran Turismo 6. 

750529943366302329

————-

25.08.2015

Update: Bugatti a publicat o nouă imagine teaser o componentă a viitorului Vision Gran Turismo, prototip care va putea fi accesat în cadrul jocului video GT6. 

vision gran turismo

————-

19.08.2015

Bugatti a publicat prima imagine cu conceptul Vision Gran Turismo. După cum sugerează și numele, prototipul este unul virtual și va putea fi accesat de toți cei care dețin jocul video Gran Turismo 6.

Conform șefului de design Bugatti, prototipul servește drept sursă de inspirație pentru viitoarea filozofie a mărcii. Pentru moment, conceptul Bugatti Vision Gran Turismo este un pic exagerat și extrem de orientat către performanță, lucruri care se vor schimba în viața reală.

Conceptul Bugatti Vision Gran Turismo va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, eveniment care își va deschide porțile pe 15 septembrie, cu zilele de presă. În plus, oficialii producătorului din Molsheim anunță că prototipul va deveni disponibil pentru posesorii jocului video GT6 în scurt timp.

Adaugă un comentariu