(P) Business Lease vine în România și lansează leasingul operațional sub motto-ul “Same Cars, Better Care”

Business Lease, compania de leasing operațional full service şi servicii de mobilitate, a intrat pe piaţa din România prin achiziția Fleet Management Services. Odată cu intrarea pe piața din România, Business Lease lansează și leasingul operațional sub motto-ul “Same Cars, Better Care’.

„Avem o prezență puternică în Europa Centrală și de Est, iar decizia de extindere în România a fost luată după evaluarea minuțioasă a pieței locale, la dezvoltarea căreia vrem să participăm și la care putem să contribuim la fel cum am făcut-o și în alte țări”, a declarat Philip Aarsman, Managing Director Business Lease România.

La nivel de profil al clienților, studiile interne realizate de Business Lease în cele șase țări în care este prezentă arată că cerințele legate de mobilitate sunt în mare măsură similare, diferențele fiind dictate de legislația diferită, specificul activității clientului și nivelul de dezvoltare al infrastructurii.

În ceea ce privește statusul pieței de leasing operațional din România, cu un total de 52.000 de autovehicule, Business Lease apreciază că există posibilitatea unei creșteri rapide, având în vedere că în piețe în care acest serviciu a ajuns la maturitate vehiculele contractate prin leasing operațional au ajuns chiar și la 75% din totalul vehiculelor utilizate în scop comercial, după cum este cazul Olandei.

Sistemele puse la dispoziția clienților Business Lease monitorizează parametrii autovehiculului, precum consumul de carburant. De asemenea sunt monitorizate și numărul de amenzi de circulație, incidența daunelor sau reparațiilor neprogramate. Statistica indică faptul că un consum de combustibil mai mare este direct corelat cu o rată ridicată de accidente sau de reparații, având un efect de bulgăre de zăpadă asupra cheltuielilor, conducând la un cost ridicat al mobilității.

Adaugă un comentariu

Articole similare