Cadillac a prezentat noul ATS Sedan facelift

Cadillac a publicat primele imagini oficiale si primele detalii cu privire la noul ATS Sedan facelift. La nivel exterior, rivalul lui BMW Seria 3, Mercedes-Benz Clasa C si Audi A4, vine cu o parte frontala revizuita ce preia noua directie de design a producatorului de peste Ocean.

In plus, sedanul dezvoltat de Cadillac va fi disponibil in doua nuante noi de caroserie: Crystal White Tricoat si Dark Adriatic Blue Metallic.

La interior, clientii noului Cadillac ATS Sedan facelift vor gasi o tapiterie imbunatatita, ceva mai multe optiuni de personalizare, dar si o serie de sisteme de asistenta. In plus, sedanul de peste Ocean vine cu compatibilitate Siri Eyes Free, cu o functie de alerta a mesajelor capabila sa citeasca SMS-urile primite, dar si cu tehnologia Teen Driver.

Aceasta din urma ii permite proprietarului sa seteze un volum maxim pentru sistemul audio si o avertizare cu privire la viteza de rulare intre 64 km/h si 112 km/h.

In plus, clientii pot opta pentru gadeget-ul Cadillac DockSpot care este capabil sa incarce bateria telefoanelor mobile cu ajutorul inductiei magnetice.

 

Motorizarile lui Cadillac ATS Sedan facelit

Sub capota, noul Cadillac ATS Sedan facelift vine cu aceeasi gama de motorizari ca si pana acum. Avem o unitate de 2.5 litri cu patru cilindri de 202 CP si 259 Nm, un propulsor tubro de 2.0 litri capabil sa ofere 272 CP si 400 Nm, dar si un V6 de 3.6 litri ce aduce cu sine 320 CP si 373 Nm.

Adaugă un comentariu