Călătorii RATB vor avea acces gratuit la internet. Din 2018!

În urmă cu câteva luni v-am anunțat că în mijloacele de transport în comun va fi instalat internet wi-fi gratuit pentru călători. Acum, RATB-ul vine cu noi detalii despre acest proiect. Licitația va fi lansată în perioada următoare și este estimată la 1,34 de milioane de euro fără TVA. Contractul presupune instalarea de internet wi-fi în maximum 1.580 de vehicule care aparțin RATB.

Cu o durată de 17 luni, contractul va fi finanțat din surse proprii ale Regiei. În acest context, cel mai probabil, călătorii vor beneficia de acest serviciu către finalul anului viitor.

„Regia Autonomă de Transport Bucureşti va iniţia o procedură prin care, atât în troleibuze, autobuze şi tramvaie se va instala internet wireless gratuit, pentru toţi călătorii care vor beneficia de transportul public. De asemenea, tot printr-o aplicaţie, pe care o va organiza Regia, călătorii vor putea afla care este timpul de aşteptare, precum şi informaţii despre traseul vehicului pe care doresc să îl ia. Cred că ajungem şi noi cu paşi, chiar dacă nu prea rapizi, dar cu paşii pe care ni-i permitem acum, în rândul ţărilor civilizate şi al marilor capitale’, a declarat primarul Capitalei la începutul anului.

Via | Profit

taguri
Adaugă un comentariu