Campania “Zilele Service”: pregatiri de iarna pentru clientii Dacia si Renault

Clientii Dacia si Renault beneficiaza de o campanie promotionala de sezon. În campanie participă 86 de reparatori din reţeaua autorizată Dacia şi 52 de ateliere de service din reţeaua Renault, din toată ţara. 

În perioada 22-27 octombrie, posesorii vehiculelor care aparţin celor două mărci pot beneficia de un pachet promoţional care cuprinde montajul anvelopelor de iarnă, echilibrarea roţilor şi depozitarea anvelopelor de vară, la un preţ de numai 15 lei/pneu (TVA inclus). Pentru ca oferta să fie cu adevărat imbatabilă, fiecare client care va opta pentru operaţiunile de mai sus va primi gratuit şi o verificare de iarnă a masinii.

Depozitarea anvelopelor de vară se face în „hotelurile de pneuri’ pe care service-urile Grupului Renault le pun la dispoziţie, pe durata unui semestru şi în măsura capacităţii de stocare a fiecărui depozit. Anvelopele sunt păstrate în condiţii de siguranţă, respectând standardele de stocare, pentru a nu deteriora calitatea pneurilor. Pentru clienţii care nu deţin încă anvelope de iarnă, agenţii Dacia şi Renault oferă în această perioadă reduceri de preţ cuprinse între 8%-28% la achiziţia de pneuri direct din reţea.

Verificarea de iarnă pe care Dacia şi Renault o oferă gratuit pe durata campaniei include următoarele operaţiuni: controlul bateriei de 12 V, cu testerul de diagnosticare; controlul nivelurilor, al stării și etanșeităţii circuitului de frână/ambreiaj; controlul stării și etanșeităţii burdufurilor/cuzineților elastici/rotulelor; controlul liniei de eșapament; verificarea etanșeităţii amortizoarelor (control vizual); controlul jocului de ambreiaj (în funcție de model); controlul uzurii discurilor și plăcuțelor de frână; controlul nivelului uleiului de motor; controlul densităţii și nivelului de antigel; controlul vizual al stării caroseriei; controlul semnalizării și iluminării exterioare/interioare; controlul funcționării martorilor luminoși ai tabloului de bord; controlul stării parbrizului și retrovizoarelor exterioare; controlul lamelelor ștergătoarelor de geam și al nivelului lichidului de parbriz; controlul stării și presiunii pneurilor și al securităţii roților.

Adaugă un comentariu