Când s-a învechit Hyundai Kona? Nici noi nu știm (poate nu s-a învechi încă?), dar coreenii tocmai au lansat o nouă generație.

Producătorul sud-coreean are de gând să-și păstreze avansul tehnic și de imagine pe care l-a dobândit prin intermediul seriei Hyundai Kona la nivelul clasei mici. Noua generație se integrează la limita superioară a segmentului.

Au trecut numai cinci ani de la lansarea primei generații Hyundai Kona și coreenii deja ne pun în fața celei de-a doua. Asemenea modelului perdecesor, noul Hyundai Kona va fi propus cu trei sisteme de propulsie: ardere internă, hibrid și electric. Oferta va fi extinsă și cu o versiune sportivă Hyundai Kona N-Line.

Primele imagini ne demonstrează că s-a renunțat la expresivitatea incisivă a designului deja cunoscut, Hyundai Kona mizând mai nou pe o înfățișare matură și împănată cu elemente high-tech. În privința gabaritului, notăm o lungime de 4355 mm, mai mare cu 150 mm față de a primei generații. Cât despre lățime, aceasta a crescut cu 25 mm, în timp ce mărirea ampatamentului se cifrează la 60 mm. Sunt de așteptat condiții foarte bune de ședere în interior, mai ales că formele planșei de bord degajează eficient zona locurilor din față.

taguri
Adaugă un comentariu