Captain America a arătat cum ajungi supererou din pirpiriu, iar Jeep Avenger o face pe post de BEV în clasa mică.

Publicul interesat de domeniul auto a fost puternic impresionat de modul în care Jeep Avenger îmbină tehnologia avansată a propulsiei electrice cu stilul bine personalizat al mărcii americane. În plus, Jeep Avenger a fost ales Mașina anului 2023 în Europa. Nu-i de mirare că, în aceste condiții, cariera sa comercială are parte de o primă fază promițătoare.

Comenzile pentru Jeep Avenger se ridică în prezent la 40.000 de unități, crescând cota de piață a mărcii americane în segmentul B-SUV din Europa. Vânzările modelului Avenger au luat avânt în ultimele trei luni odată cu startul livrărilor pe mai multe piețe europene. SUV-ul cu propulsie complet electrică Jeep Avenger a determinat asftel extinderea și consolidarea prezenței mărcii Jeep în deosebit de disputatul segment SUV al clasei mici de pe piața europeană.

Ales Mașina Anului 2023 în Europa, Jeep Avenger a înregistrat până acum peste 40.000 de comenzi ulterior lansării sale de la Salonul Auto de la Paris, anul trecut. Vânzările seriilor Jeep Avenger și Renegade au făcut posibilă extinderea cotei de piață a mărcii în segmentul B-SUV, fiind obținută o creștere de 33,5% a acesteia.

Faptul se traduce inclusiv printr-o creștere a vânzărilor cu aproape 60%, raportată la o creștere totală a segmentului de 12,8%. Evoluția electrificării în domeniul auto continuă în timp ce cota de piață a mărcii Jeep în segmentul B-SUV LEV din Europa a ajuns deja la 10.6%, cu o cotă de piață de aproape 50% în Italia.

taguri
Adaugă un comentariu