Carburanții MOL EVO, recomandați de pilotul Titi Aur. Iată de ce

Titi Aur, multiplu campion national de raliu și expert auto, recomandă carburanții MOL EVO pentru 100% grijă pentru mașină, cât și pentru un stil de condus în totală siguranță. Alegerea făcută de multiplul campion național de raliu și expert auto confirmă calitatea carburanților comercializați de MOL România.

„Carburanții MOL EVO curăță și protejează motorul ceea ce duce la o performanță continuă, foarte importantă pentru o călătorie în siguranță. Pe lângă fiabilitate, utilizarea unui carburant de calitate contribuie și la un consum mai mic, accelerarea fiind mai redusă pentru același ritm de deplasare.’, a declarat Titi Aur. De altfel, acesta, ca și mulți alți piloți de raliuri din campionatul intern, folosește carburantul MOL Racing Fuel 102+ pe mașinile de competiție.

Potrivit multiplului campion național de raliuri, prin utilizarea constantă a carburanților din gama EVO, experiența de condus este mai dinamică. În plus, motorul mașinii va avea o durată de viață mai lungă și un nivel redus de emisii poluante. Aceste avantaje se datorează  pachetului de aditivi unici, de înaltă calitate, dezvoltați special pentru MOL EVO de către unul dintre cei mai renumiți producători de aditivi la nivel mondial.

O situație cu care se confruntă adesea șoferii este înfundarea injectoarelor din cauza depunerilor de carburant. Astfel de probleme pot fi prevenite cu ajutorul carburanților din gama EVO, care îndepărtează depunerile de pe motoare și de pe supapele sistemului de injecție cu până la 55% în cazul benzinelor, menținerea efectului de curățare fiind de 99%, și cu până la 58% în cazul motorinei. Injectoare curate și protejate înseamnă mai puține defecțiuni și mai puțini bani cheltuiți pe reparații.

„Noi le oferim clienților noștri gama de carburanți MOL EVO, de cea mai bună calitate, realizată specială pentru a avea 100% grijă de mașina pe care aceștia o conduc și de a se bucura de o călătorie plăcută. Întotdeauna, noi, la MOL, acordăm atenție specială clienților noștri și venim în întâmpinarea nevoilor lor prin prin produse de cea mai bună calitate, cum este și gama de carburanți EVO, a declarat Levente Borviz, Head of Retail MOL România.

MOL România este o subsidiară a MOL Group și una dintre cele mai importante companii petroliere din România.  În prezent, compania deține un număr de 219 stații de alimentare cu combustibil, două depozite de carburanți, la Giurgiu și Tileagd şi un terminal LPG la Tileagd.

Adaugă un comentariu