Care este cel mai vândut model second-hand în România în 2016?

Românii au cumpărat în 2016 peste 20.000 de automobile de tip second hand. Printre mărcile preferate de aceştia se numără Volkwagen, BMW, Audi şi Opel.

Pe baza unui studiu pe un grup de peste 20.000 de maşini declarate vândute de către persoanele fizice ce le-au publicat în 2016 pe Autovit.ro, iată care este top zece mărci preferate de români în 2016: Volkwagen, BMW, Audi, Opel, Ford, Mercedes, Skoda, Renault, Dacia și Peugeot. În topul modelelor preferate de români se numără VW Passat, VW Golf, BMW Seria 3, Audi A4 şi Opel Astra. Acestea se vând pe site într-un interval de 14-18 zile.

„Sunt mulţi factori de care depinde timpul în care anunţul ajunge să se transforme în achiziţie. Mărcile germane, atât cele de volum, cât şi cele premium, sunt mai căutate, astfel că vânzarea acestor maşini e mai rapidă. Contează mult şi în ce stare estetică şi tehnică e maşina , dar esenţial rămâne preţul, pe Autovit.ro palierul 5-10.000 de euro fiind cel mai căutat, spune Cristian Cojocaru, Sales Manager Autovit.ro.

Piaţa maşinilor second hand din import a avut cele mai bune prime nouă luni din ultimii şapte ani, numărul unităţilor înmatriculate fiind de 222.859, în creştere cu 24% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

taguri
Adaugă un comentariu