Care este singurul model de mașină în care NIMENI nu și-a pierdut viața

Siguranța este un criteriu după care multă lumea își alege automobilul. Puțini sunt constructorii care se pot lăuda cu faptul că niciun om nu și-a pierdut viața într-un anumit model.

Ei bine, suedezii de la Volvo susțin că de la prima generaţie lansată în 2002 şi până în prezent, nici un om nu a murit într-un automobil marca Volvo XC90 pe străzile din Marea Britanie, acolo unde au fost vândute în jur de 50.000 de unități XC90.

Conform statisticilor, Volvo XC90 este „Cea mai sigură maşină din lume’. Volvo XC90 se laudă cu cinci stele din cinci obținute la testele EuroNCAP.

PREŢURI incredibile la ANAF! Volkswagen PASSAT la preţ de Logan second

De la 20 mai, DACĂ NU AI ASTA ÎN TALON, Poliția îți reține actele și numerele mașinii!

Cea de-a doua generație a lui XC90 lansată în 2014 este echipată cu tehnologie autonomă, cum ar fi frânarea autonomă de urgenţă (AEB) şi senzorii de menţinere a benzii, oferind automobilului posibilitatea de a evita în mod activ o coliziune.

DECIZIA DE ULTIMĂ ORĂ luată de familia lui MICHAEL SCHUMACHER!

Punctajul obținut de Volvo XC90 la testele EuroNCAP este extrem de ridicat astfel: 97% pentru protecția ocupanților adulți, 87% în ceea ce privește protecția copiilor, 72% pentru protecția pietonilor și 100% din punctajul alocat sistemelor de asistenta șofer.

Conform specialiștilor, se pare că masa grea este un atu în cazul lui Volvo XC90 și tocmai de aceea nimeni nu și-a pierdut viața într-un astfel de SUV.

Adaugă un comentariu