Cars & Coffee vine și în România

Data de 21 octombrie se anunță ca fiind una extrem de importantă pentru iubitorii de mașini, întrucât vestitul eveniment Cars & Coffee va avea loc și în România. Cars & Coffee este conceptul unui eveniment ce are ca scop formarea unei comunități de oameni ce împart aceeași pasiune: cea a automobilelor exclusiviste. Acesta este unul de amploare și are loc periodic în peste 30 de țări ale lumii.

Evenimentul este unul complex și va fi alcătuit din două părți. Prima parte, organizată într-o locație deosebit de frumoasă din Snagov, va fi privată, fiind deschisă doar participanților pentru a admira într-un cadru relaxant capodoperele pe patru roți.

Având loc la circuitul Motorpark România, în Adâncata, cea de-a doua parte a evenimentului va fi deschisă publicului larg și reprezintă punctul culminant al acestuia. Aici va avea loc cursa Cars & Coffee România, în cadrul căreia participanții se pot înscrie la o întrecere amicală. Cursa este diferită de restul competițiilor, întrucât ea nu se bazează pe cel mai rapid timp și tocmai în acest fapt constă savoarea ei.

Special la evenimentul Cars & Coffee România este caracterul său caritabil. După eveniment, oamenilor li se va oferi ocazia de a dona fundației OvidiuRo pentru sprijinul educației copiilor defavorizați din țară.

Acest eveniment își propune să accepte participarea unui număr maxim de 50 de mașini. Pentru a participa cu propria mașină, înscrierile se pot face doar pe site.

Adaugă un comentariu