Cascada, cabriolet de clasă medie de la Opel

Este oficial: viitorul model decapotabil de clasă medie de la Opel se va numi Cascada. Acesta are un aspect elegant şi stilat, datorită proporţiilor armonios echilibrate şi siluetei sale alungite. Acoperişul textil de înaltă calitate subliniază eleganţa şi rafinamentul autovehiculului. Segmentul ţintă îl reprezintă clienţii cu gusturi rafinate şi aşteptări ridicate. Aceştia sunt persoane care iubesc să conducă în aer liber, cu acoperişul coborât. 

Având o caroserie elegantă, cu o lungime de 4,70 m, noul model decapotabil cu patru locuri de la Opel se anunta a fi un concurent puternic în segmentul autovehiculelor decapotabile de dimensiuni medii. În acest sens, Cascada este mai apropiat de decapotabilele Opel clasice şi prestigioase din anii cincizeci şi şaizeci, precum „Kapitän’ şi „Rekord’, decât de decapotabilele compacte din ultimele două decenii.

Acoperișul textil poate fi pliat sau ridicat rapid prin simpla atingere a unui buton,  chiar şi la viteze de deplasare de până la 50 km/h.

Cascada este deja al treilea model nou lansat în acest an de Opel, după Mokka şi ADAM. Pentru un producător care se confruntă cu serioase probleme financiare, dezvoltarea portofoliului de produse este un adevărat act de curaj. Practic, Opel țintește trei segmente noi în interval de doar câteva luni, cu un SUV (vehicul sport-utilitar) subcompact, un autovehicul modern de oraş, de dimensiuni mici, şi o decapotabilă elegantă de dimensiuni medii.

Noul Opel Cascada va fi pus în vânzare la începutul anului 2013. Contrar speculaţiilor larg răspândite, nu va fi prezentat în cadrul „Mondial de l´Automobile’ de la Paris: Paris este locul unde va avea loc premiera internaţională a noului model Opel ADAM.

Adaugă un comentariu