Cătălin Homor, șeful Companiei de Drumuri, a fost demis

Cătălin Homor, directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), a fost demis. Motivul este simplu: au fost constatate deficiențe de gestionare a activităților companiei în ultima perioadă.

“În data de 10.01.2017, Consiliul de Administrație al CNAIR s-a reunit la solicitarea Adunării Generale a Acționarilor pentru a analiza activitatea și realizarea obiectivelor contractului de mandat al directorului general Cătălin Homor. În cadrul ședinței, membrii Consiliului de Administrație au constatat deficiențe de gestionare a activităților CNAIR din ultima perioadă și au decis revocarea din funcție a directorului general”, se arată într-un comunicat al Ministerului de Transporturi.

În plus, ministrul Transporturilor a dispus Corpului de Control să efectueze la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) o verificare a:

– existenței mijloacelor și materialelor necesare deszăpezirii (utilaje speciale și starea de funcționare a acestora, stocuri de material antiderapant și combustibil);
– situației contractelor cu societăți private pentru deszăpezire;
– modului de fundamentare a ordinului privind utilizarea nisipului la deszăpezire.

Via | Economica Foto | CNAIR

Adaugă un comentariu