Ce a pățit un polițist care a lovit printr-un procedeu de karate un motociclist în Statele Unite ale Americii | VIDEO

Procesul dintre un polițist care a lovit un motociclist s-a încheiat după patru ani. Judecătorul i-a dat dreptate motociclistului și nu omului legii.

Incidentul cu pricina a avut loc pe 3 august 2012 când căpitanul Robert Wayne Edwards, un polițist aflat într-un Chevrolet Camaro, a plecat în urmărirea unui motociclist care a depășit pe linia continuă.

Polițistul l-a zărit pe motociclistul Justin Wilkens că a încălcat legea și a plecat în urmărirea lui, dar fără sirenele acustice, ci doar cu un un girofar foarte mic atașat mașinii. La o intersecție, motociclistul aflat pe un motor Aprilia a oprit, iar polițistul l-a lovit cu mașina și l-a dezechilibrat. Ba mai mult, omul legii i-a aplicat urmăritului o lovitură de karate și l-a amenințat cu pistolul.

Justin Wilkens l-a dat în judecată pe omul legii și la proces s-a apărat spunând că nu știa că este urmărit, întrucât nu mai văzuse niciodată o mașină de poliție marca Chevrolet Camaro. Ba mai mult, acesta a declarat că nu s-a uitat în spate pentru a ști dacă este sau nu urmărit. Și judecătorii i-au dat dreptate la începutul acestui an.

Astfel, Robert Wayne Edwards a fost nevoit să plătească cheltuielile de judecată și daune de 31.000 de dolari.

Vezi AICI imaginile cu urmărirea motociclistului!

Sursă: ultimatecarblog.com

Adaugă un comentariu