Ce mașină conducea Sebastian Ghiță

Sebastian Ghiță este omul despre care se vorbește cel mai mult în mass-media, în aceste zile. Afaceristul apare pe toate posturile de televiziune și vorbește despre războiul său cu autoritățile.

Nu-ți vine să crezi: ce mașină conduce IUBITA șefului PSD

ACCIDENTUL care împarte ŢARA în două: a primit 19 ani puşcărie! E corect?

Până să fie urmărit, Sebastian Ghiță a încercat să ducă o viață retrasă, departe de lumina reflectoarelor. Totuși, în urmă cu câțiva ani, Ghiță, omul ce în 2007 avea o avere de 35 de milioane de euro, conducea o limuzină BMW Seria 7, de culoare neagră. Maşina se vinde în România cu preţuri care încep de la 90.000 euro!

Ce mașini au trecut prin mâna lui Victor Ponta

De ce polițiștii pun mâna pe mașină când vă opresc în trafic?

Un episod memorabil a avut loc în urmă luna decembrie a anului 2016 pe când Ghiță mergea la volanul acestei mașini. Poliţiştii de filaj care îl supravegheau pe Sebastian Ghiţă la solicitatea anchetatorilor l-ar fi pierdut pe omul de afaceri întrucât deputatul conducea cu o viteză extrem de mare. Conform oamenilor legii, Sebastian Ghiță rula pe DN1 cu peste 180 de km/h.

ULUITOR: Cum îți pot sparge hoții mașina cu o monedă de 50 de bani!

De-a lungul timpului, patronul Romania TV a mai fost văzut și la volanul unui Mercedes S Classe sau al unui BMW Seria 5.

Adaugă un comentariu

Articole similare