Ce mașini au trecut prin mâna lui Victor Ponta

Victor Ponta, fostul premier al României, este un împătimit al mașinilor. Prin mâna politicianului au trecut multe automobile, mai mari, mai mici, mai puternice sau mai puțin puternice. Sunt puține mărci despre care Ponta să spună că nu le-a condus.

Nu-ți vine să crezi: ce mașină conduce IUBITA șefului PSD!

Incredibil: NOUA TAXĂ AUTO poate ajunge şi la 3000 de euro! 

Conform declaraţiei de avere despuse în 2015, singura maşină a lui Victor Ponta şi a Dacianei a fost un Fiat 500 Abarth. Aceștia au mai avut un Citroen DS4 pe care l-au vândut în același an.

VESTE BUNĂ pentru ŞOFERI: Ce trebuie să faci ca să primeşti puncte de penalizare BONUS

Tot în 2015, cei doi au cumpărat un Mercedes din 2011, cu suma de 22.788 de euro. În 2014, Daciana Sârbu, soția lui Ponta, și-a achiziționat un model Range Rover în leasing.

În 2009, fostul premier a cumpărat de la colegul său de partid, Dan Şova, un Mitsubishi Lancer cu 33.000 de euro pe care a folosit-o la competitii sportive.

Cum arată cel mai tare vehicul al jandarmilor! E o DACIA DUSTER MODIFICATĂ!

ULUITOR: Cum îți pot sparge hoții mașina cu o monedă de 50 de bani!

Înainte de anul 2009, Victor Ponta a mai deținut o Skoda 100 MB şi un VW Golf, însă prima maşină condusă în calitate de preşedinte de partid a fost un Volkswagen Phaeton. Ponta a mai fost văzut într-o Toyota Prius, un Mercedes 400 hibrid, un Touareg şi un Duster.

Adaugă un comentariu