Ce mașini conduc cei care au marcat golurile victoriei în meciul secolului Barcelona -PSG, scor 6-1

Barcelona PSG, scor 6-1, este meciul despre care va vorbi lumea mult timp. Catalanii s-au impus cu 6-1, după 4-0 pentru francezi, în tur, iar în finalul meciului, fotbaliștii Barcelonei au marcat de 3 ori în șapte minute. Golurile au fost marcate pentru spanioli de Luis Suarez, Kurzawa (autogol), Messi, Neymar (2) și Sergi Roberto. Ce mașini au în garaj cei care au scris istoria pe Camp Nou?

Luis Suarez

Atacantul Luis Suarez este cunoscut ca fiind un împătimit al automobilelor scumpe. Fotbalistul originar din Uruguay se laudă cu un Mercedes AMG, un Range Rover Sport, un Range Rover Evoque, un Cadillac Escalade, un BMW X5 Black Edition și două mașini Audi: Q5 și Q7.

Lionel Messi

Messi, cel mai bun fotbalist al tuturor timpurilor, posedă și el un Audi Q7, dar și alte masini de lux, precum Cadillac Escalade, Lexus LX 570, Range Rover Evoque ori Audi Q5. Argentinianul și mai achiziționat în urmă cu un an un Ferrari 250 GTO în valoare de 32 de milioane de euro.

Neymar

Brazilianul are cele mai multe automobile dintre fotbaliștii Barcelonei. Acesta deține un Volvo XC60, un Porsche Panamera sau un Audi R8 GT. Iar ca bonus, Neymar are un elicopter și un yacht.

Sergi Roberto

Sergi Roberto este un fotbalist mai modest decât cei de mai sus. La cei 25 de ani ai săi, mijlocașul a ales să șofeze un Audi Q7, oferit de sponsorul clubului. Cu toate astea, Sergi Roberto este cel care a înscris cel mai important gol al meciului cu PSG, la ultima fază a partidei.

Adaugă un comentariu