Trucul cu ajutorul căruia radarele Poliției și camerele pentru rovinietă pot fi păcălite (Video)

Despre români că sunt inventivi, știm deja, însă acest truc le întrece pe toate. Pe internet circula anunțuri cu vânzarea unor dispozitive care pot masca numerele de înmatriculare.

NOUL model de la DACIA arată INCREDIBIL! Când se lansează

ATENȚIE! Codul Rutier din Grecia a fost modificat RADICAL. Toți șoferii români sunt afectați

Mai exact, sunt niște suporturi ale plăcuței de înmatriculare care au o folie de cauciuc. În momentul în care șoferul apasă pe unul dintre butoanele telecomenzii, folia de cauciuc acoperă integral numărul de înmatriculare, în doar 1,8 secunde.

E LEGE! Reguli NOI pentru ȘOFERII români! De azi totul e mai simplu

Aceste suporturi se vând la negru pe internet la prețul de 100 de euro. Include suporturile pentru ambele plăcuţe de înmatriculare, telecomanda cu o rază de acţiune de până la 50 de metri şi accesoriile pentru montaj.

Mii de fani sunt în lacrimi! Cel mai iubit Volkswagen iese din producție!

Însă aceste dispozitive sunt ilegale. Cine le folosește riscă amenzi serioase.

Iată cum funcționează:

    LuciD says:

    Românii nu sunt inventivi, sunt hoți și ticăloși. După ce ”păcălesc” poliția se duc în Pța.Victoriei, își pun de gât plăcuțe cu #RezistCaProstul și strigă ”Corupția ucide !”.

    Liviu Petraș says:

    Ce-i mai urăști pe #reziști, berbecule! Ha-ha!… Ăia din piață îs alții dar îi confunzi cu bună știință și reacredință. Nu faci diferența între un om moral și unul imoral fiindcă nici tu nu ești moral.

Adaugă un comentariu