Ce se întâmplă dacă nu circuli cu mașina mult timp?

Mulți șoferi, din dorința de a nu mai petrece în trafic multe ore, preferă să folosească transportul în comun. Alții își lasă mașinile cu lunile în parcare și circulă cu automobilele de serviciu. Ce se întâmplă însă dacă nu circuli cu mașina mult timp?

Mecanicii avertizează că statul pe loc afectează anumite piese. De exemplu, presiunea din anvelope scade și roata prinde o forma neuniforma, adica plata in partea de jos, de la greutate.

Nu-ți vine să crezi: ce mașină conduce IUBITA șefului PSD

De ce polițiștii pun mâna pe mașină când vă opresc în trafic?

Totodată, când o mașină stă în soare sau în frig există riscul ca anumite garnituri să se crape. Cele mai vizate sunt cele de la baia de ulei. Dacă mașina stă în parcare mai bine de un an, discurile de frână ruginesc sau se lipesc de plăcuțe și de etrier.

În ceea ce privește freonul de la aerul condiționat sunt șanse mare ca acesta să se evapore pentru că sunt multe garnituri din cauciuc care necesită lubrifiere periodică.

Cum arată cel mai tare vehicul al jandarmilor! E o DACIA DUSTER MODIFICATĂ!

ULUITOR: Cum îți pot sparge hoții mașina cu o monedă de 50 de bani!

Multe dintre firele electrice pot ceda din cauză că nu au fost folosite o bună perioadă de timp. Iar bateria, se poate descărca și ea.

Ideal este ca atunci când este trasă pe dreaptă o perioadă lungă de timp, frâna de mână a mașinii să nu fie activată întrucât se slăbesc arcurile.

Adaugă un comentariu

Articole similare