Ce spun cititorii Auto Bild despre noua Dacia Duster?

Dacia va prezenta noul Duster, în premieră mondială, pe 12 septembrie, în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt. În urmă cu câteva zile au apărut însă primele imagini cu noul Duster.

În timp ce unii dintre cititorii Auto-bild.ro au fost încântați de felul în care arată automobilul, au fost și câțiva dezamăgiți de noul design.

“Dacia e tot Dacie”, a scris pe pagina de Facebook a Auto-bild un tânăr dezamăgit. Acesta a continuat: “Prefer ceva la mâna a doua”. Părerea acestuia este împărtășită și de un alt bărbat: “A rămas un crossover rudimentar”

Un alt cititor s-a limitat în a spune: “Da! Arată bine”. Un fan Dacia a punctat cu hotărâre: “La banii dați pe un Duster nou nu aș putea cumpăra ceva mai bun”

Cum arată Duster?

Grila distinctivă a lui Duster a fost păstrată și pentru această a doua generație, dar a fost integrată altfel cu farurile, care sunt mai late și împinse spre extremitățile mașinii, ceea ce conferă impresia unei lățimi mai mari. Farurile introduc, de asemenea, o nouă semnătură luminoasă, inclusiv prin noile lumini de zi cu LED, divizate în trei secțiuni.

Noua Dacia Duster a fost prezentata

Adaugă un comentariu