Ce trebuie să faci pentru a recupera de la Primărie banii dintr-o daună

Dacă ai suferit o avarie în trafic din cauza gropilor din asfalt, poți recupera dauna de la Primărie sau de la Administrația Străzilor. Iată ce trebuie să faci.

ATENȚIE ȘOFERI! Să nu cumpărați niciodată o mașină adusă din această țară!

Pentru a putea avea pretenții legale trebuie constituit un dosar al probelor. Mai exact, este important ca imediat după apariție daunei să faci niște poze concludente cu groapa din asfalt care a provocat daunele. Altă etapă importantă este să ai de partea ta un martor care să certifice ceea ce s-a întâmplat. După ce ai trecut de acest pas trebuie să mergi într-un service certificat RAR pentru primirea unui deviz de reparații, care să vizeze exact daunele produse de groapa din asfalt.

Apoi, primul pas este să încerci o rezolvare amiabilă a situației trimițând dosarul cu probe la Administrația Străzilor, care are un buget special pentru astfel de cazuri. Dacă răspunsul este negativ, ai ca variantă să dai în judecată Primăria pentru a recupera daunele.

Cum iarna lasă, de obicei, adevărate cratere în asfalt, este foarte probabil ca daunele provocate de gropile din asfalt să se înmulțească în lunile viitoare.

Ce mașină conduce Cosmin Contra, noul selecționer al României

Un șofer a îndrăznit’ să-i dea flash-uri unui taximetrist! Ce a urmat a speriat pe toată lumea! | VIDEO

A încercat să pornească Loganul, a băgat cheia în contact și mașina a explodat | VIDEO