Cea mai lungă autostradă din Europa va trece prin ROMÂNIA. Cum va arăta traseul! | FOTO

Cine s-ar fi gândit că cea mai lungă autostradă din Europa va trece prin țara noastră? Ei bine, publicaţia Asociaţiei Mondiale a Drumurilor „World Higwaz Magazine’ a anunţat că se dorește construirea Centurii Mării Negre’, o autostradă lungă de 7000 de km.

Lucrările cu pricina ar trebui să demareze în toate ţările riverane (Turcia, Georgia, Armenia, Azerbaidjan, Rusia, Ucraina, Republica Moldova, România, Bulgaria, Serbia, Tirana, Grecia) cel târziu în anul 2019, dar o porțiune din autostradă este deja construită la nord de Marea Neagră.

De la 20 mai, DACĂ NU AI ASTA ÎN TALON, Poliția îți reține actele și numerele mașinii!

Fiecare stat va plăti porțiunea sa de autostradă din resurse proprii, dar și din fonduri europene, pentru statele ce fac parte din Uniunea Europeană.

Talonul, ITP-ul și comandantul de poliție. Cea mai tare întâmplare povestită de un șofer din România | VIDEO

PREŢURI incredibile la ANAF! Volkswagen PASSAT la preţ de Logan second

Pe teritoriul României autostrada va începe de la Giurgiu, va ajunge la Bucureşti, va urca la Ploieşti – Buzău – Mărăşeşti – Bârlad – Huşi, apoi va intra în Republica Moldova, către Chişinău. Astfel, se va face o importantă legătură rutieră între București și Chișinău. La noi în țară, autostrada va străbate aproximativ 420 de km.

În total, autostrada Inelară a Mării Negre va avea în jur de 7000 de km și va fi a doua din lume ca lungime, după cea inelară a Australiei care măsoara 14.500 de km.

Autostrada

  Constantin says:

  sorry, dar :
  1. worldhighways
  2. Tirana nu e tara ci capitala Albaniei

  Sorin says:

  420 km de autostrada la noi se vor face in 420 de ani !

  Vasile Gheorghe din Carpati says:

  Ahahahhahahha !!!!!

  ioana says:

  cand va trece prin Romania???????

  Csilla says:

  Nu uitati ca prima data trebuie facute studiile deci discutam peste 10 ani. Apoi vin cei de la mediu si descopera ceva broasca testoasa si e gata totul.

  Vasile Gheorghe din Carpati says:

  Mi se pare absolut normal sa se respecte testoasele, animalele si orice altceva care tine de biologie! Noi oamenii vrem sa impanzim lumea cu prostiile noastre si sa o distrugem treptat, fara sa ne gandim ca ea ne-a dat practic viata. Intr-o zi se va descoperi masina pe baza de levitatie si vom realiza abia atunci ca am distrus o planeta intreaga construind drumuri care nu vor mai fi necesare.

  Toni says:

  La anul si la multi ani!

  Vio says:

  Se va opri in Romania adica!

  Murphy says:

  Aceasta autostrada se anunta din start mai scurta cu aproximativ 420 km. Ma intereseaza daca in proiect, intre Giurgiu si Bucuresti, trecea si prin Alexandria, Teleorman.

  Radu says:

  Ma ziaristule hai sa te invat cultura generala . Cea mai lunga autostrada este intradevar autostrada Australiei a doua este a Europei care trece prin Russia, Germania, Spania , are 11400 km urmeaza tran-siberiana cu o lungime de 8200 km a fost prima din lume intre anii 1800 – 1900 . Deci asta a Mari negre va fi pe locul patru .

Adaugă un comentariu