Cel mai sincer polițist din România! A răspuns la întrebarea: “Aveți sau nu un plan de amenzi?” | VIDEO

Există o legendă potrivit căreia polițiștii din România au un plan de amenzi și tocmai de aceea încearcă să găsească cât mai mulți șoferi cu nereguli de tot soiul pentru a-și face planul. Care este, de fapt, adevărul?

Celebrul plan de amenzi al poliţiştilor rutieri este subiectul arzător al multor conducători auto mioritici. Un șofer a întrebat în urmă cu câteva zile un polițist dacă există într-adevăr un astfel de plan din partea superiorilor.

“Legenda spune că polițiștii au un plan de amenzi în fiecare lună. Cât e adevăr și cât e legendă”, l-a întrebat conducătorul auto pe omul legii aflat în uniformă.

Polițistul i-a răspuns politicos: “Nu, e legendă. Știți cum e, depinde și de șefi. Șefii nu îi forțează, doar că ar fi bine să dea cât mai multe amenzi”.

Întrebat cum mașinile de poliție trec RAR-ul, omul legii a răspuns cu sinceritate: “De mnulte ori rămân și fără frâne. Se încălzesc roțile și apoi nu mia ai frâne”.

Unde se duc banii din amenzi?

Banii din amenzi nu ajung la Ministerul de Interne ci intră în visteria administraţiilor locale, în funcţie de localitatea în care este domiciliat şoferul sancţionat.

Vezi AICI IMAGINI!

Sursă: trafictube.ro

Adaugă un comentariu

Articole similare