CES: Plansa de bord a viitorului TT

Audi are deja experienta in prezentarea noutatior la targul de electronice din Las Vegas, anul acesta prezentand, pe langa conceptul Sport quattro, si plansa de bord a viitorului TT.

Audi revolutioneaza inca o data interiorul automobilului, contopind ecranul sistemului de infotainment cu cel al panoului de instrumente. Viitorul TT va putea afisa, in functie de preferinte, fie un panoou de instrumente clasic, fie ecranul multimedia si instrumentele clasice in overlay, de dimensiuni reduse. Pentru aceasta, este folosit un ecran cu diagonala de 12,3 cm. Audi pastreaza parteneriatul cu Nvidia pentru procesoarele care “motorizeaza” sistemul multimedia MMI.

ALte elemente ale interiorului viitorului TT care pot fi admirate la show-ul din Las Vegas sunt scaunele sport “S” cu tetiere integrate si reglaj pneumatic pentru suportul lateral. Asa cum era de asteptat, cockpitul este conceput in jurul soferului, in acest sens eliminarea ecranului central permitand concentrarea comenzilor si a zonei de informatii.

Adaugă un comentariu