CES 2013: Chevrolet prezinta functia TuneIn pentru MyLink

Chevrolet va oferi pentru prima oară o demonstraţie a funcţiilor sistemului TuneIn montat pe un autovehicul electric Spark 2014, în cadrul Consumer Electronics Show.

Viitoarele modele Chevrolet Spark şi Sonic (în Europa cunoscut sub denumirea Aveo) vor include o multitudine de opţiuni pentru sisteme infotainment, la care se va adăuga sistemul de streaming audio TuneIn şi reţeaua internaţională de 70.000 de posturi oferită de acesta. Cu ajutorul unei aplicaţii pentru smartphone compatibile cu Chevrolet MyLink Radio montat pe echipările superiolare ale modelor Spark şi Sonic din SUA, TuneIn le va oferi clienţilor din întreaga lume acces la programe globale şi personalizate de infotainment, controlate prin intermediul sistemului audio al autovehiculului.

Pentru a accesa TuneIn prin MyLink Radio, clientul va descărca pur şi simplu aplicaţia gratuită TuneIn Radio pe un smartphone compatibil şi va conecta telefonul la MyLink pentru conectare sigură şi fără întreruperi la posturile de radio locale, internaţionale şi online. Utilizatorii pot programa posturile în funcţie de locaţie, gen, numele echipei sportive, tipul sau codul postului.

În Europa, Chevrolet MyLink este disponibil pe modelele Cruze şi Aveo (în echipările superioare); MyLink va fi disponibil şi pentru SUV-ul de mici dimensiuni Chevrolet Trax.

Adaugă un comentariu