Cineva se crede amuzant și cere 50.000 de euro pentru o Alfa Romeo Giulia QV făcută praf

Din păcate, la scurt timp după ce este lansată o mașină sport, apar și primele victime. Nici nu ne-am obișnuit bine cu gândul că Alfa Romeo are în gamă o frumoasă berlină de 500 CP, că unii proprietari deja și-au lovit mașinile.

wrecked-alfa-romeo-giulia-qv-1

Iată, așadar, una dintre primele Giulia SV care și-au găsit sfârșitul. Însă șoferul acesteia pare că nu se poate obișnui cu ideea că tocmai și-a distrus recent achiziționata Alfa Romeo, așa că și-a pus epava la vânzare cu un preț foarte optimist: 49.973 de euro.

wrecked-alfa-romeo-giulia-qv-2

E drept că o Giulia SV începe de la circa 80.000 de euro, iar cea scoasă la vânzare nu are decât 5.788 de kilometri în bord, însă nu trebuie trecută cu vederea amploarea avariilor. Roata dreapta spate lipsește cu tot cu brațele suspensiei, iar la cum sunt deformate toate zonele înconjurătoare ale caroseriei, se pare că această mașină a derapat, iar toată forța impactului s-a concentrat în puntea spate. Va fi greu de adus la forma inițială.

wrecked-alfa-romeo-giulia-qv-5

Dacă totuși se vise pare un chilipir, puteți contacta dealerul din Belgia care a scos-o la vânzare. Măcar din față arată bine…

    gigel says:

    Prost nu e ala care cere, ci ala care da …

    daniel says:

    costul masini plus cel al reparatiilor il depaseste pe cel al unei masini noi …acuma depinde daca mai poate fi facuta la felul in care este cam greu ca o data reparata rotiile sa mai aibe geometria corecta si sasiul sa nu fie stramb si sa trebuiasca indreptat ceea ce costa.

Adaugă un comentariu