Circuitul Motor Park din Adancata va fi gata la toamna

Saptamana trecuta a inceput asfaltarea circuitului Motor Park Romania din Adancata, Ialomita.

Teoretic, circuitul ar trebui sa fie gata in maximum trei saptamani, intrucat, in toamna au fost deja programate doua competitii: o etapa a Campionatului National de Autoslalom si ultima etapa din Dunlop Romanian Superbike.

Conform sursei, desi se va putea concura pe circuit, acesta nu va fi gata in forma finala la sfarsitul lui 2014, intrucat nu exista fonduri. Circuitul de la Adancata a fost conceput pentru competitii moto, insa va putea gazdui si curse auto.

Citeste si: Porsche a achizitionat circuitul Kyalami, din Africa de Sud

“Daca ar fi sa-l comparam cu unul dintre circuitele celebre, am putea spune ca Motor Park Romania se aseamana cu Hungaroring. In forma finala, va avea o lungime de 4,1 kilometri si latimi de 14 m in zona liniei de start, respectiv 11 m pe restul circuitului. Linia boxelor va fi destul de lunga pentru a putea gazdui curse de drag”, a declarat Ionut Mistode, cel care a semnat forma finala a circuitului de la Adancata.

motor park romania

Cei care vor sa se dea cu motocicleta pe noul Motor Park Romania vor avea de platit o taxa de 70 de euro/zi, respectiv 50 euro/zi daca se opteaza pentru abonament.

Citeste si: Cu BMW M4 si Claudiu David pe circuitul de la Portimao

Mai mult decat atat, acelasi Ionut Mistode se va ocupa si de o scoala de moto care va functiona in incinta circuitului. Totodata, Motor Park Romania va dispune si de un restaurant.

Via | PeMotoare

 

Adaugă un comentariu