Cod galben de ninsori și viscol în sudul țării

Cod galben de ninsori și viscol, în intervalul 21-22 ianuarie. Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis duminică, 21 ianuarie, mai multe avertizari meteo de tip Cod galben de ninsori și viscol, pentru mai multe județe din țară, în intervalul 21-22 ianuarie.

Masina ta se încălzește greu? Uite un pont ca să nu mai tremuri 20 de minute în automobil!

Cum să-ți dezaburești rapid și ușor geamurile!

Opt judeţe se află din această dimineaţă sub cod galben de vânt şi ninsori, avertizarea fiind valabilă până la ora 22.00. Alte 14 județe se află încă de duminică seara, de la ora 20.00, sub cod galben de ninsori abundente.

Ce înseamnă acest simbol de pe mașini

Astfel, până luni, la ora 11:00, este în vigoare un cod galben de ninsori valabil în 14 judeţe, respectiv în Caraş-Severin, Argeş, Teleorman, Olt, Dolj, Vâlcea şi în zona de munte a judeţelor Mehedinţi, Gorj, Hunedoara, Sibiu, Alba, Braşov, Dâmboviţa şi Prahova. În aceste zone vor predomina ninsorile, în general, însemnate cantitativ şi local se va depune strat consistent de zăpadă.

Potrivit ANM, regiunile Dobrogea, Banat, Crişana, sudul Olteniei, precum şi sudul şi estul Munteniei sunt vizate până luni seara, la ora 22:00, de o informare meteorologică de ploi, lapoviţă, ninsoare şi intensificări ale vântului.

În restul ţării, meteorologii au anunţat precipitaţii moderate sub formă de lapoviţă şi ninsoare cu intensificări ale vântului până luni la ora 22:00

Adaugă un comentariu

Articole similare