CONCURS AUTO BILD DESIGN AWARD

Alege top-modelele Europei din anului 2010!

40 milioane de cititori ai celor 27 editii europene Auto Bild aleg cele mai frumoase masini.

Designul este astazi un element esential in alegerea unei masini, alaturi de pretul de achizitie. Si in Romania acest lucru este perfect adevarat. Pretul si designul sunt principalele doua criterii dupa care romanii isi aleg automobilul preferat.

Auto Bild organizeaza de patru ani concursul de design, iar din 2009 concursul se desfasoara la nivel european. Editia romaneasca Auto Bild participa pentru a doua oara la acest concurs pan-european. Sunt asteptate raspunsurile a peste 40 milioane cititori ai celor 27 editii europene ale Auto Bild.

Masinile participante sunt impartite in cinci categorii: patru pentru masinile de serie (masini de clasa mini, mica si compacta/masini de clasa medie, mare, lux si breakuri/ coupé-uri si cabriolete/ SUV-uri si vanuri) si una pentru concepte. Sunt luate in calcul doar modelele noi, facelifturile fiind excluse.

Participantii la concurs trebuie sa aleaga preferatul lor la fiecare din cele cinci categorii si dintre cele cinci modele preferate. Din 25 martie, intra pe www.Auto-Bild.ro si voteaza! Concursul se desfasoara in perioada 25 martie – 30 aprilie 2010.

Dupa incheierea concursului, prin tragere la sorti, vor fi premiati 3 dintre participantii la vot. Pentru a putea vota, trebuie sa va inregistrati ca membru in site-ul Auto-Bild.ro. Cele 3 premii oferite la concurs sunt:

Premiul 1 – Un set de anvelope DURAGRIP pentru masina ta (dimensiune max 195 / 15)

Anvelopa inovatoare care economiseste combustibil

Noua anvelopa DuraGrip a fost dezvoltata specific pentru autoturismele de familie, si pentru cele destinate  traficului urban. Avand in vedere costurile ridicate ale combustibilului, Goodyear a incorporat tehnologia rezistentei minime la rulare pentru a reduce consumul de combustibil al automobilului dumneavoastra.

Anvelopa DuraGrip, avand la baza tehnologiile castigatoare de teste ale anvelopelor HydraGrip, UltraGrip 7+ si Excellence, este ultima din generatia sa care ofera o exceptionala economie de combustibil, durata de viata si performanta.

Premiul 2 – Un set telefon Motorola ROKR E8 si Headset wireless Motorola S9-HD

Motorola ROKR E8 este un telefon elegant, creat pentru iubitorii de muzica. Utilizand tehnologia ModeShift, telefonul trece rapid de la aplicatia de redare muzicala, la telefon sau camera foto, prin simpla apasare a unui buton. Rotita de navigare FastScroll te ajuta sa cauti rapid muzica sau contactele.

Headset-ul wireless Motorola S9-HD este compatibil cu majoritatea telefoanelor, iPhone, iPoduri, MP3 playere, laptopuri care suporta tehnologia bluetooth si iti ofera sunet high-definition, dual speaker, in-ear pentru reducerea zgomotului de fond. Discret si usor, vei uita ca il porti.

Premiu 3 – 2 machete de colectie Bburago: 1:18 Mercedes-Benz 500k roadsters si Lamborghini Murcielago

Machetele auto de colectie reprezinta intotdeauna o atractie pentru colectionari. Pentru cultivarea si dezvoltarea acestui hobby, Compania Nicoro Trading, distribuitorul marcilor Maisto si Bburago, a creat Clubul colectionarilor de minimodele.

Toti cei care impartasesc aceasta pasiune si cred ca minimodelele sunt mai mult decat o jucarie, sunt invitati sa faca parte dintr-o comunitate dedicata exclusiv lor, prin inscrierea pe pe www.nicoro.ro. Aici vei gasi modelele de masini, motociclete si avioane preferate. Toti membrii clubului beneficiaza de o reducere de 5% la pretul de achizitie online.

CONCURSUL S-A INCHEIAT! CASTIGATORII SUNT:

Premiul 1 – Un set de anvelope DURAGRIP pentru masina ta (dimensiune max 195 / 15) – LUCIAN VOCHIN (Bucuresti)

Premiul 2 – Un set telefon Motorola ROKR E8 si Headset wireless Motorola S9-HD – VALENTIN MITREA-BADESCU (Bucuresti)

Premiu 3 – 2 machete de colectie Bburago: 1:18 Mercedes-Benz 500k roadsters si Lamborghini Murcielago – FERENC BARICS (Targu Secuiesc)

Adaugă un comentariu