CONCURS AUTO BILD DESIGN AWARD

Alege top-modelele Europei din anului 2011!

40 milioane de cititori ai celor 27 editii europene Auto Bild aleg cele mai frumoase masini.

Designul este astazi un element esential in alegerea unei masini, alaturi de pretul de achizitie. Si in Romania acest lucru este perfect adevarat. Pretul si designul sunt principalele doua criterii dupa care romanii isi aleg automobilul preferat.

Auto Bild organizeaza de cinci ani concursul de design, iar din 2009 concursul se desfasoara la nivel european. Editia romaneasca  Auto Bild participa pentru a treia oara la acest concurs pan-european. Sunt asteptate raspunsurile a peste 40 milioane cititori ai celor 27 editii europene ale Auto Bild.

Masinile participante sunt impartite in cinci categorii: patru pentru masinile de serie (masini de clasa mini, mica si compacta/masini de clasa medie, mare, lux si breakuri/ coupé-uri si cabriolete/ SUV-uri si vanuri) si una pentru concepte. Sunt luate in calcul doar modelele noi, facelifturile fiind excluse.

Participantii la concurs trebuie sa aleaga preferatul lor la fiecare din cele cinci categorii. Din 7 aprilie, intra pe www.Auto-Bild.ro si voteaza! Concursul se desfasoara in perioada 7 aprilie – 6 mai  2011.

Dupa incheierea concursului, prin tragere la sorti, vor fi premiati castigatorii dintre participantii la vot. Pentru a putea vota, trebuie sa va inregistrati ca membru in site-ul Auto-Bild.ro. Premii oferite la concurs sunt:

5 camere web oferite de Hama

 

 

 

5 mouse-uri optice oferite de Hama

 

 

 

 

 

10 mini seturi de golf branduite cu Libertatea

 

 

Adaugă un comentariu