CONCURS AUTO BILD DESIGN AWARD

Alege top-modelele anului 2009!

Alegem pe cei mai frumosi dintre cei frumosi. Toti cititorii editiilor europene Auto Bild sunt chemati la vot pentru a alege laureatii Premiului de Design 2009.

Concurs AUTO BILD DESIGN AWARD 2009

Designul este astazi un element esential in alegerea unei masini, alaturi de pretul de achizitie. Si in Romania acest lucru este perfect adevarat. Pretul si designul sunt principalele doua criterii dupa care romanii isi aleg automobilul preferat. Auto Bild organizeaza de patru ani concursul de design, dar anul acesta este primul cand concursul se desfasoara la nivel european. Sunt asteptate raspunsurile a peste 40 milioane cititori ai celor 27 editii europene ale Auto Bild.

Masinile participante sunt impartite in cinci categorii: patru pentru masinile de serie (masini de clasa mini, mica si compacta/masini de clasa medie, mare, lux si breakuri/ coupe-uri si cabriolete/ SUV-uri si vanuri) si una pentru prototipuri.
Sunt luate in calcul doar modelele noi, facelifturile fiind excluse.


Participantii la vot trebuie sa aleaga preferatul lor la fiecare din cele cinci categorii si dintre cele cinci modele preferate, cel care le place cel mai mult. Termenul limita de votare este 21 aprilie
.

In final prin tragere la sorti vor fi premiati 3 dintre participantii la vot. Pentru a putea vota trebuie sa va inregistrati ca membru in site-ul Auto-Bild.ro. Iata ce puteti castiga in acest concurs:

Telefon mobil Samsung UltraTouch S8300

 

Premiul intai este un telefon mobil Samsung UltraTouch S8300.

Telefonul este full-touch slider si imbina foarte frumos eleganta cu tehnologia de top. In ciuda dimensiunilor compacte, UltraTouch dispune de touch screen si de tastatura glisanta. Are incorporata o camera foto de 8 megapixeli cu un flash dual power led. Memoria interna are 80 Mb si poate ajunge la 16 GB cu un card microSDHC.

Premiul al doilea este oferit de Brady Auto Center. Brady Auto Center

E timpul sa ne facem planuri de vacanta! Avem masina, dar uneori portbagajul nu este suficient pentru toate lucrurile pe care vrem sa le luam. De aceea, Brady Auto Center va ofera cutii de bagaje cu incuietoare si capacitate de pana la 370 l, pliabile pentru orice masina si ideale pentru concedii la mare sau la munte. De ce sa renunti la confort si siguranta cand ai o solutie atat de convenabila? www.bradytrade.ro.

Falcon Electronics sistem de alarma UNGO S100

Pentru premiul al treilea producatorul Clarion ne propune alarma pentru masina Ungo S100. Sistemul de securitate auto cu 2 telecomenzi cu 4 butoane si circuit inteligent de prevenire a alarmelor false. Sistemul poate controla inchiderea centralizata pentru incuierea portierelor, iar senzorul de soc va avertizeaza atunci cand masina este lovita. Ungo S100 are garantie pe viata. Premiul este oferit de Falcon Electronics.

 

Castigatorii concursului sunt: 

Paun Ionel – Ramnicu Sarat (Buzau) – premiul 1
Razvan Popescu – Bucuresti – premiul 2
Eduard Lunca – Iasi – premiul 3

Castigatorii vor fi contactati pe mail sau telefonic in vederea primirii premiilor.

Razvan Popescu luandu-si premiul de la Brady Auto Center.

Adaugă un comentariu

Articole similare