A condus fără permis și a fost „pedepsit” cu o plimbare într-un Lamborghini

Un copil care a fost prins de poliție conducând mașina părinților (în drum către un dealer Lambo) a fost răsplătit în cel mai frumos mod posibil.

Citește și:

Coronavirus: vom putea să plecăm cu mașina după 15 mai din oraș spre mare sau munte?

Acum două zile vă povesteam despre un băiat de cinci ani (Adrian Zamarripa) din Utah care a fost prins de poliție circulând pe autostradă în mașina părinților — fără acordul sau prezența părinților, desigur. Tânărul aventurier a luat mașina din parcare și a plecat către un showroom Lamborghini, pentru a-și cumpăra mașina de care este îndrăgostit. Cumva, mai bine că nu a ajuns la destinație, că ar fi fost dezamăgit să afle că nu mai sunt pe stoc Lamborghini-uri pe care să le cumperi cu doar trei dolari.

Știrea a atras atenția tuturor, inclusiv proprietarilor de Lamborghini care au dorit să îndeplinească, măcar parțial, dorința băiatului. Ofertele au început să curgă, iar în ziua următoare incidentului, Adrian a avut parte de o experiență minunată: o plimbare într-un Lamborghini Huracan.

Binevoitorul a fost Jeremy Neves, care s-a bucurat că a putut contribui la visul băiatului. Cât despre implicațiile morale ale acestui deznodământ — adică riscul ca cei mici să fie încurajați să facă boacăne, dacă nu sunt pedepsiți — Jeremy a spus: „Acum înțeleg de ce atât de puțini copii ajung să-și îndeplinească visurile! Toate posturile de știri au prezentat această poveste și există mii de comentarii despre «recompensă și comportament» și că «acest copil ar trebui pedepsit» (…). Sunt părinte! Înțeleg importanța educării copiilor noștri… Dar aleg să încurajez calitățile, NU DOAR să pedepsesc alegerile greșite!’.

Adaugă un comentariu